Pencahayaan anu langkung pinter ti kantos: Kalayan rupa-rupa alat pencahyaan kami, ayeuna kami nawiskeun anjeun pilihan produk anu pikaresepeun pikeun nyumponan sajumlah syarat pencahyaan-sareng seueur inovasi anu hébat.

Tentang Kami

Anggo tindakan kami pikeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén!
  • perusahaan_intr (3)
  • perusahaan_intr (2)
  • perusahaan_intr (1)

Ningbo Deamak Intelligent Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2016. Ieu mangrupikeun sumber manufaktur anu fokus dina panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa lampu induksi awak manusa, lampu wengi kreatif, lampu kabinét, lampu meja panyalindungan panon, Bluetooth. lampu spiker, jsb perusahaan.Pausahaan ayeuna boga ngeunaan 100 pagawé, a R & D tim leuwih ti 10 urang, sarta ngabogaan sajumlah patén-patén penemuan desain;aréa tutuwuhan aya leuwih ti 2.000 méter pasagi, sarta 4 produksi, assembly, sarta garis bungkusan, kitu ogé rupa-rupa parabot produksi semi-otomatis jeung parabot nguji LED profésional.

NEWSLETTER

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng nawaran khusus.
  • Carita LED

    Sumber Global Consumer Electronics Tembongkeun

    Lampu inovatif sareng murah sareng LED

    Dina jaman pasca wabah, urang biasa ngagem topéng sareng ngajaga jarak fisik nalika urang teu damang.Naha anjeun sono kana kahirupan sareng padamelan urang sateuacan wabah, sapertos ngadatangan paméran, nganjang ka palanggan sareng supplier, nginum kopi atanapi bir saling, sareng ngobrol sapeuting?Urang...

  • Carita LED

    Poé Mimiti Global Source Hongkong Show

    Lampu inovatif sareng murah sareng LED

    Didagoan geus réngsé!Global Sources Hong Kong Show dibuka ayeuna, ayeuna, sareng jalan dugi ka Jumaah, 14 Oktober.Ningbo Deamak Star Intelligent Technology Co., Ltd, cabang Ningbo Deamak, milu dina Global Sources Consumer Electronics Show anu diayakeun di Hong Kong Asia World Expo ti Oct...

  • Carita LED

    Alesan anu lampu tabel bacaan disc badag narima pujian tinggi rada

    Lampu inovatif sareng murah sareng LED

    Hayu urang bayangkeun, lamun urang teu make fixtures lampu peuting, urang masih bisa gerak bébas?Jawabanana kedah henteu.Perlengkapan lampu parantos janten bagian anu penting dina kahirupan sapopoe, ngajantenkeun urang terang dina poék.Salaku produk pencahayaan anu populer dina taun-taun ayeuna, lampu maca cakram ageung nyaéta n ...

  • Carita LED

    Lucky Bird Projection Lamp-6 desain proyéksi lamunan

    Lampu inovatif sareng murah sareng LED

    Naha anjeun masih hariwang ngeunaan kado ulang taun babaturan anjeun, atanapi kumaha ngabujuk budak anjeun?Lampu proyéksi manuk untung anu haneut sareng romantis tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun kabingungan anjeun.Dina katerangan tina lampu proyéksi Lucky Bird, kamar bisa langsung ditingkatkeun ka langit starry vast, nu ...

  • Carita LED

    Prosés produksi lampu bulan - téhnologi percetakan 3D

    Lampu inovatif sareng murah sareng LED

    Lampu bulan geus narik sajumlah badag pamakéna saprak éta pencét rak.Dina taun-taun ayeuna, éta dina kaayaan anu kawilang panas.Kalawan penampilan geulis na, éta sakali pilihan kahiji pikeun kado ulang.Alesan kunaon lampu bulan disukai ku seueur konsumen sanés ngan ukur ...

Langkung Produk