. 360 puteran awak manusa induksi lampu DMK-006PL

360 puteran awak manusa induksi lampu DMK-006PL

Katerangan pondok:

Lampu induksi awak manusa puteran 360 derajat, desain klasik, gaya serbaguna.Panyekel lampu bisa diputer 360 derajat tanpa sudut maot, sarta wadah lampu bisa dicokot kaluar pikeun katerangan leungeun-diayakeun.Jarak sensing nyaéta 0-5 méter, cahaya di daérah sensing hurung, sareng pareum kira-kira 20 detik saatos jalma éta angkat.Dasarna ngagaduhan magnet anu diwangun, anu tiasa digantelkeun kana lambaran beusi atanapi pita dua sisi dina objék;tilu mode switch: AUTO-OFF-ON, standar nyaeta otomatis (AUTO) mode induksi;lampu induksi ngabogaan diwangun-di 400 mA batré polimér (Model Rechargeable).

Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, headboards pangkeng, dapur, tempat maén.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan produk:

Tipe

Standar colokan

Daya/w

Warna caang

Panjang kawat / m

Kapasitas batré

Kotak warna beurat kotor / KG

Ukuran produk / mm

Ukuran karton / mm

kuantitas bungkusan / PCS

Beurat kotor / KG

Rechargeable jeung batré garing model dual-pamakéan

Micro-USB

0.7W

Lampu konéng/cahaya bodas

0.5M

400 mA (batré polimér)

0,15 kg

D81*H54

507*342*400

100

16

model batré

0.7W

Lampu konéng/cahaya bodas

400 mA (batré polimér)

0,13 kg

D81*H54

507*342*400

100

14

360 puteran awak manusa induksi lampu DMK-006PL

produk video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami