Tentang Kami

Ngeunaan Deamak

NingboDeamakIntelligent Technology Co., Ltd.

Diadegkeun dina 2016. Ieu mangrupakeun sumber manufaktur fokus dina panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jualan na jasa lampu induksi awak manusa, lampu wengi kreatif, lampu kabinét, lampu meja panyalindungan panon, lampu spiker Bluetooth, jsb perusahaan.

Pausahaan ayeuna boga ngeunaan 100 pagawé, a R & D tim leuwih ti 10 urang, sarta ngabogaan sajumlah patén-patén penemuan desain;
Wewengkon tutuwuhan aya leuwih ti 2.000 méter pasagi, sarta 4 produksi, assembly, sarta garis bungkusan, kitu ogé rupa-rupa parabot produksi semi-otomatis jeung parabot nguji LED profésional.

Diadegkeun
+
Bakat Pinunjul
Urang Sunda & D
Wewengkon Pabrik

Naon Urang Laksanakeun

Dina respon kana kompetisi pasar galak, parusahaan boga tim R & D senior gancang-ngarespon nu bisa nyadiakeun konsumén jeung OEM / ODM;

Geus ngalaman R&D, produksi, jeung kontrol kualitas jeung kontrol ketat unggal link, sarta mastikeun ngoperasikeun luyu jeung sistem manajemen kualitas ISO9001 Dina waktu nu sarua, pausahaan ngabogaan sistem manajemen ranté suplai canggih tur fléksibel sapanjang sakabéh prosés pikeun ngiringan. penyediaan produk kualitas luhur sareng fleksibel.

Jeung tenet layanan tina "self-eliminasi, ngungudag kaunggulan, sarta surpassing kontinyu tina ekspektasi customer", kami geus meunang kapercayaan tur pujian konsumén kalawan kualitas luhur, efisiensi tinggi, sarta harga kacida kalapa jeung sistem layanan sanggeus-jualan.

1

Mesin las ultrasonik

_S7A0184

Operasi jalur Majelis

Operasi jalur Majelis

-(2)

Gudang

Budaya Perusahaan

Adhering ka: "Inovasi téhnologis brings hirup hadé, fokus kana kualitas meunang kapercayaan pamaké," Ningbo Dimeike Intelligent Technology Co., Ltd. baris nuluykeun nyadiakeun konsumén jeung produk ongkos-éféktif.

Naha Milih Kami?

Patén

Sadaya patén-patén produk urang.

Pangalaman

Pangalaman euyeub di jasa OEM na ODM (kaasup manufaktur kapang, suntik molding).

Sertipikat

CE, RoHS, FCC, sertifikasi, sertipikat ISO 9001 sareng sertipikat BSCI.

Pamastian kualitas

100% tés sepuh produksi masal, 100% inspeksi bahan, 100% uji fungsi.

jasa jaminan

Garansi sataun sareng jasa saatos-jualan hirupna.

Nyadiakeun rojongan

Nyadiakeun inpormasi téknis biasa sareng dukungan pelatihan téknis.

Jurusan R&D

Tim R&D kalebet insinyur éléktronik, insinyur struktural sareng desainer penampilan.

ranté produksi modern

Bengkel peralatan produksi otomatis canggih, bengkel perakitan produksi, daérah bungkusan produksi.

Sertipikat

  • Sertipikat (2)
  • Sertipikat (1)
  • Sertipikat (12)
  • Sertipikat (11)
  • Sertipikat (10)
  • Sertipikat (9)
  • Sertipikat (8)
  • Sertipikat (7)
  • Sertipikat (6)
  • Sertipikat (5)
  • Sertipikat (4)
  • Sertipikat (3)
  • Sertipikat (2)
  • Sertipikat (1)
  • Sertipikat (12)
  • Sertipikat (11)
  • Sertipikat (10)
  • Sertipikat (9)
  • Sertipikat (8)
  • Sertipikat (7)
  • Sertipikat (6)
  • Sertipikat (5)
  • 2016
    Urang geus maju.
  • 2017
    Nguatkeun sareng ningkatkeun sistem manajemén bengkel
  • 2018
    Jumlah karyawan naék tina langkung ti 20 dugi ka langkung ti 100, sareng jumlah jalur produksi naék tina 2 dugi ka 4.
  • 2019
    Panaliti sareng pamekaran inovasi produk, modél ngabeledug, dewasa sareng nyebarkeun pasar
  • 2020
    Struktur organisasi perusahaan parantos disaluyukeun pisan.Ngadegna rupa-rupa departemén, diantarana tim panalungtikan sarta pamekaran geus dimekarkeun tina dua atawa tilu urang pikeun leuwih ti sapuluh urang, bengkel produksi geus ngaronjat nepi ka 6 jalur assembly, staf geus ngaronjat nepi ka 200+ jalma, jeung pabrik. aréa geus dimekarkeun pikeun leuwih ti 3000 méter pasagi.
  • 2021
    Wabah mangaruhan dunya, sareng perusahaan ageung sareng alit ngabantosan diri, sareng urang nyaimbangkeun diri.
  • 2022
    Tujuan: well-dipikawanoh di industri, innovate tur hadé produk, sarta enrich kahirupan pamaké.

Lingkungan Kantor

Lingkungan kantor
Lingkungan kantor2
Lingkungan kantor3
Lingkungan kantor4
Lingkungan kantor5
Lingkungan kantor5 (2)
Lingkungan kantor6
Lingkungan kantor7

Lingkungan Pabrik

Lingkungan pabrik (6)
Lingkungan pabrik (3)
Lingkungan pabrik (4)
Lingkungan pabrik (5)
Lingkungan pabrik (2)
Lingkungan pabrik (1)
Lingkungan pabrik (7)
Lingkungan pabrik (8)