Lampu audio Bluetooth

  • Bulan Bay Bluetooth Speaker Lampu DMK-007

    Bulan Bay Bluetooth Speaker Lampu DMK-007

    Lampu spiker Moon Bay Bluetooth cocog pikeun bedside pangkeng, ruang tamu sareng kagiatan outdoor liburan pikeun nyiptakeun suasana.Prosés cet latex hideung matte, tékstur high-end, panel touch eunteung sénsitip;Cahaya cincin bulan sayogi dina warna konéng, bodas, sareng biru;diwangun-di dua spiker-kinerja tinggi na diafragma bass, treble beresih jeung nyaring, midrange jelas, sarta bass jero;Speaker Bluetooth Desktop ngagunakeun komunikasi Bluetooth-speed tinggi, dual-kanal luhur pikeun mastikeun kualitas sora ultra-jelas, telepon leungeun-gratis;diwangun-di 2000 mAh batré litium pikeun mastikeun umur batre cukup.

  • Lucky Manuk Projection Lampu DMK-028

    Lucky Manuk Projection Lampu DMK-028

    Pedaran produk: 1.Button bubuka Pencét tombol kakuatan pikeun ngahurungkeun proyéksi lampu LED, teras pencét pikeun mareuman lampu;hurungkeun tombol daya pikeun ngaktipkeun tombol lampu sareng tombol rotasi, mareuman tombol daya pikeun mareuman lampu sareng rotasi;Hurungkeun deui tombol daya, éta boga fungsi memori.2. Fungsi lampu Unggal waktos Anjeun mencet tombol lampu, warna lampu, engapan pola, jsb bakal silih ganti dina urutan.Pencét lila tombol lampu pikeun steplessl ...