Lampu Kabinet

  • Lampu induksi strip panjang DMK-K8PL

    Lampu induksi strip panjang DMK-K8PL

    Lampu induksi kabinét panjang, desain saderhana, awak lampu profil aluminium, penampilanna bertekstur, modis sareng serbaguna.The PC lampu-transmisikeun lampshade dipaké pikeun émisi lampu seragam jeung lampu lemes;tilu modus switch: ON na 0FF salawasna sareng mareuman, jeung mode induksi otomatis éta nalika jalma datang dina lingkungan taram, aranjeunna bakal caang, sarta aranjeunna bakal kaluar ngeunaan 20 detik sanggeus leumpang.

  • Lampu kabinét pinter (jam + sapuan leungeun) DMK-025S

    Lampu kabinét pinter (jam + sapuan leungeun) DMK-025S

    DMK-025 lampu kabinét pinter asalna boga tilu buka / gaya pamakéan: sensor awak manusa, leungeun nyapu chronograph jeung leungeun nyapu jam.Ti luar, chronograph sapuan leungeun pisan sarupa model jam.Modél timing boga undur mundur, fungsi reminding;Modél jam tiasa ningalikeun waktos, nunjukkeun nilai jam sareng menit.Struktur produk DMK-025 utamana diwangun ku dewan PCB sirkular sarta tabung lampu LED dina dua sisi.Cincin luar dewan PCB sirkular tiasa dibuka pikeun ngaluarkeun lampu biru, sareng lampu LED dina dua sisi tiasa muterkeun 360 derajat.Potentiometer ogé dipasang di tengah PCB sirkular di tengah sapuan manual, anu dianggo pikeun waktos sareng panyesuaian saatos dibuka.

    gambar ieu DMK-025S, model jam leungeun sweeping.

  • Lampu kabinét pinter (timer + sapuan leungeun) DMK-025J

    Lampu kabinét pinter (timer + sapuan leungeun) DMK-025J

    DMK-025 lampu kabinét pinter asalna boga tilu buka / gaya pamakéan: sensor awak manusa, leungeun nyapu chronograph jeung leungeun nyapu jam.Ti luar, chronograph sapuan leungeun pisan sarupa model jam.Modél timing boga undur mundur, fungsi reminding;Modél jam tiasa ningalikeun waktos, nunjukkeun nilai jam sareng menit.Struktur produk DMK-025 utamana diwangun ku dewan PCB sirkular sarta tabung lampu LED dina dua sisi.Cincin luar dewan PCB sirkular tiasa dibuka pikeun ngaluarkeun lampu biru, sareng lampu LED dina dua sisi tiasa muterkeun 360 derajat.Potentiometer ogé dipasang di tengah PCB sirkular di tengah sapuan manual, anu dianggo pikeun waktos sareng panyesuaian saatos dibuka.

    Gambar ieu DMK-025J, model chronograph scan leungeun.

  • Lampu kabinét pinter (jam + sapuan leungeun) DMK-025PL

    Lampu kabinét pinter (jam + sapuan leungeun) DMK-025PL

    DMK-025 lampu kabinét pinter asalna boga tilu buka / gaya pamakéan: sensor awak manusa, leungeun nyapu chronograph jeung leungeun nyapu jam.Ti luar, chronograph sapuan leungeun pisan sarupa model jam.Modél timing boga undur mundur, fungsi reminding;Modél jam tiasa ningalikeun waktos, nunjukkeun nilai jam sareng menit.Struktur produk DMK-025 utamana diwangun ku dewan PCB sirkular sarta tabung lampu LED dina dua sisi.Cincin luar dewan PCB sirkular tiasa dibuka pikeun ngaluarkeun lampu biru, sareng lampu LED dina dua sisi tiasa muterkeun 360 derajat.Potentiometer ogé dipasang di tengah PCB sirkular di tengah sapuan manual, anu dianggo pikeun waktos sareng panyesuaian saatos dibuka.

    Gambar ieu DMK-025PL, model sensing awak manusa.

  • Sumber cahaya permukaan ultra-ipis lampu kabinét induksi DMK-030

    Sumber cahaya permukaan ultra-ipis lampu kabinét induksi DMK-030

    Sumber cahaya permukaan ultra-ipis lampu kabinét induksi, awak lampu ultra-ipis, penampilan basajan, cocog pikeun masang rupa cabinets, sarta ogé bisa dihapus salaku lampu darurat.Pencét tombol pikeun ngalih antara tilu suhu warna pikeun nyumponan kabutuhan cahaya di lingkungan anu béda.Ganda-klik tombol.Cahya hurung ngajurung anjeun asup ka modeu induksi awak manusa.Dina lingkungan taram, jalma asup jeung kaluar ngeunaan 20 detik sanggeus maranéhna ninggalkeun;magnet jeung potongan magnet dipasang tanpa punching;Diwangun-di batré 1000 mAh, umur batre awét.

  • Lampu kabinét panon ucing LED DMK-030-2

    Lampu kabinét panon ucing LED DMK-030-2

    DMK-030 lampu kabinét adopts brushed aviation aluminium sarta PC kap lampu plastik, stylish tur atmosfir penampilan, tékstur logam kuat.Produkna hadir sareng batré litium, tiasa dicas deui, sumber lampu LED kualitas luhur, langkung seragam sareng lemes, lampu samping henteu ngagurilap.Magnét sareng lem 3M dibereskeun, henteu kedah ngaco, gampang dipasang.Bisa loba dipaké dina papakéan, lomari buku, kabinét anggur, kabinét, ogé bisa dipaké pikeun Éntri emper, koridor stair sarta posisi séjén.Produkna dirarancang kalayan tilu modél sensing awak manusa, pambukaan rampa sareng panyeken leungeun anu mimiti masihan pangalaman anu béda.