. Ucing Awak Manusa Sensor Lampu DMK-015

Ucing Awak Manusa Sensor Lampu DMK-015

Katerangan pondok:

Lampu induksi awak manusa ucing, bentuk ucing, lucu sareng modis, tiasa ditempatkeun dina desktop atanapi ngagantung dina hook pikeun dianggo.Sumber cahaya COB seragam sareng lemes pikeun ngajaga panon;dina lingkungan poék, lampu peuting otomatis hurung up lamun hiji jalma ngaliwatan wewengkon sensing, sarta kaluar ngeunaan 20 detik sanggeus ninggalkeun, jarak sensing nyaeta dina 0-6 méter;instalasi bisa pasted kalawan patches magnét sarta pita dua kali sided, Ieu bisa gampang dihapus pikeun ngecas atawa cahaya handheld;mode switch tilu-speed, ON-OFF-OTOMATIS;aya dua jenis batré rechargeable tur garing, sarta modél ngecas ngabogaan diwangun-di 700 mA batré polimér kapasitas tinggi, nu boga umur batre panjang.

Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, kamar tidur, dapur, kamar panyimpen, meja, tempat maén jsb.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan produk:

Standar colokan Daya/w Warna caang Panjang kawat / m Kapasitas batré Kotak warna beurat kotor / KG Ukuran produk / mm Ukuran karton / mm kuantitas bungkusan / PCS Beurat kotor / KG
Micro-USB 1W COB sumber cahaya lampu bodas 0.5M 700mAH(Batre polimér) 0.13KG D90*H30 507*342*400 140 19

Ucing Awak Manusa Sensor Lampu DMK-015siongle

produk video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami