Lampu wengi kreatif

  • Lampu tombol buleud K6A

    Lampu tombol buleud K6A

    Klik tombol M konéng pikeun ngahurungkeun lampu, dituturkeun ku lampu konéng-bodas lampu-konéng jeung bodas dicampur warna-off lampu (lampu bodas monochromatic / lampu konéng pilihan).Batré anu tiasa dieusi deui tiasa dieusi deui sareng dianggo.

    Skenario aplikasi + os: koridor, tangga, kamar mandi, headboards pangkeng, dapur, tempat maén, tempat outdoor, kado.

  • Kadali Jauh Ion Négatip Aromaterapi Lampu Peuting DMK-Z13

    Kadali Jauh Ion Négatip Aromaterapi Lampu Peuting DMK-Z13

     

    The multifunctional kadali jauh ion négatip aromatherapy lampu wengi boga diwangun-di generator ion négatip, nu bisa ngaleungitkeun haseup, lebu jeung purify hawa, ngurangan ngarugikeun PM2.5 kana awak manusa;handapna tiasa dicabut, sareng lambaran aromaterapi dipasang pikeun nyebarkeun aroma ngalangkungan kipas anu diwangun;eta dilengkepan hiji The kadali jauh bisa nyaluyukeun kacaangan lampu jeung mareuman lampu pikeun 10 menit sarta 30 menit ngaliwatan kadali jauh.Pencét tombol M sareng ion négatip (tipe ion négatip) sareng kipas bakal tiasa dianggo dina waktos anu sami.Awak lampu boga switch, sarta eta bisa dipaké normal sanggeus kadali jauh leungit;aya lampu peuting jeung RGB Dua sumber cahaya lampu atmosfir warni, nu bisa dipaké nurutkeun lingkungan béda.


  • Remote control touch lampu wengi DMK-006S, DMK-003S

    Remote control touch lampu wengi DMK-006S, DMK-003S

    The remote control touch lampu dual-tujuan ogé bisa dipaké salaku illuminator handheld.wadah lampu bisa diputer 360 derajat, tanpa cahaya spot buta (006S modél puteran).magnet magnét diwangun-di bisa nyerep objék beusi, sarta eta oge bisa napel témbok atawa tempat séjén kalawan pita dua kali sided;aya tombol touch konéng M dina awak lampu.Pencét lila pikeun ngahurungkeun lampu konéng, lampu bodas, mareuman lampu, pencét lila tombol M pikeun steplessly nyaluyukeun kacaangan;dilengkepan kadali jauh, Anjeun bisa pindah antara konéng, bodas, konéng, jeung bodas tur nyaluyukeun kacaangan lampu;kadali jauh bisa timed pikeun 10 menit sarta 30 Menit, lamun waktuna geus nepi, lampu bakal dipareuman otomatis (ngecas na batré model dual-pamakéan).

    Skenario aplikasi: asrama bedside, kamar mandi, koridor, stairwell, kabinét.

  • Saeutik Bear Pat Pat Silicone Lampu DMK-009

    Saeutik Bear Pat Pat Silicone Lampu DMK-009

    Aya tilu jinis gaya ekspresi lucu Pai Bear Silicone Lamp: Love, Happy, sareng Cool Bear.Unggal gaya gaduh tilu model: kontrol pat, kadali jauh, sareng ngarékam.Modél kontrol shooting hurung salaku lampu bodas, ketok biruang, lampu robah jadi beureum, héjo, lampu bulao, gradién warni, sareng mareuman;model kadali jauh nambahkeun fungsi kadali jauh dina dasar model kontrol shooting, jeung kadali jauh boga sapuluh gears.Lengkah dimming fungsi, 20 rupa modus lampu bisa dipilih.Aya adjustment monochromatic, engapan monochromatic kedip-kedip, warni engapan gancang jeung slow kedip-kedip;dina dasar kontrol shooting, model rekaman bisa ngarekam, atawa interactively turutan bacaan, jeung nurutan-up boga dua sora, sora aslina jeung sora robah, sarta standar mangrupa éfék sora aslina.

  • Lampu bacaan asrama DMK-018

    Lampu bacaan asrama DMK-018

    Lampu asrama anu basajan dina rarancang, stylish dina bentuk jeung easg, nalika kacaangan disaluyukeun jeung pangluhurna sarta panghandapna, bakal aya lampu kedip-kedip;2000 mah batré litium kapasitas badag, umur batre panjang (tipe batré litium) .y masang.Paké 3M base napel masang, awak lampu bisa magnetically napel dasarna, éta bisa diputer luhur jeung ka handap pikeun nyaluyukeun sudut lampu-emitting, atawa bisa dihapus salaku cahaya handheld;60 manik lampu LED kualitas luhur, nyorot tanpa kedip-kedip, panyalindungan panon tanpa hantu;Penampilan dijieunna tina aluminium Seiko, beungeut téh matt prosés electroplating hideung, atmosfir tinggi-tungtung, dewan lampu dijieunna tina transmisi lampu tinggi na difusi bahan PC rékayasa;touch kahiji tina switch awak lampu konéng jeung bodas dicampur warna 50% kacaangan, touch kadua bodas, konéng, Pareuman;pencét lila dimmin stepless

  • lampu UFO (modél tombol) DMK-023T

    lampu UFO (modél tombol) DMK-023T

    Desain penampilan UFO metot jeung novel.Pikeun modél tilu warna, klik tombol konéng M pikeun ngaktipkeun lampu konéng-bodas lampu-tilu-warna lampu-pareuman lampu, sarta siklus dina gilirannana.Pikeun modél monochrome, tombolna konéng/bodas-pareuman lampu;duanana model gaduh pencét lila tur dimming stepless;duanana diwangun dina dasarna Magnét tiasa katarik sacara magnét kana objék beusi atanapi ditempelkeun dina objék anu saleresna.Éta ngagaduhan batré polimér 400 mA anu diwangun, anu tiasa dieusi deui sareng dianggo.

    Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, headboards pangkeng, dapur.

  • Flip kadali jauh stop kontak lampu DMK-010

    Flip kadali jauh stop kontak lampu DMK-010

    Flip-tipe lampu stop kontak jauh, desain novél jeung penampilan fashionable.Kap lampu tiasa dibalikkeun ka luhur sareng ka handap pikeun nyaluyukeun sudut cahaya;switch kadali jauh jeung sapuluh-tingkat dimming fungsi, tilu suhu warna bodas-konéng-warna campur kode bisa switched cyclically, 10 menit jeung 30 menit timer shutdown fungsi;awak lampu ngabogaan switch konci, pencét pondok pikeun pindah warna lampu, Long pencét dimming stepless;kalawan adaptor lima liang, kakuatan kaluaran nepi ka 2500W, bisa plugged kana sagala rupa alat éléktronik;awak lampu kalawan port ngecas USB, kaluaran 5V / 2.1A, kakuatan dipeunteun 10.5W (tambah versi USB).

  • Plug-in Sunburst Night Light DMK-005

    Plug-in Sunburst Night Light DMK-005

    Panonpoé-sensing wengi lampu téh stylish tur Sigana mah panonpoé rising, cahaya nepi kahaneutan pikeun kulawarga;aya tilu vérsi kontrol lampu, kontrol sora jeung lampu, jeung kadali jauh;

     

    tipe kontrol lampu: lamun lampu lemah, lampu peuting bakal otomatis hurung, Lamun lampu kuat, otomatis asup kana mode standby.

     

    Jenis kontrol sora jeung lampu: Lamun lampu lemah, lampu peuting bakal otomatis hurung lamun sumber sora leuwih luhur ti 60 decibel, sarta otomatis asupkeun mode standby sanggeus 60 detik.

     

    Jinis kadali jauh: Dimming stepless sareng operasi waktos 10 menit, 30 menit, sareng 60 menit tiasa dilaksanakeun ngaliwatan kadali jauh.Dina waktos anu sami, éta ogé ngagaduhan fungsi kontrol lampu pikeun nyegah kadali jauh leungit atanapi rusak pikeun mangaruhan panggunaan lampu.

     

  • Kotak musik lampu portabel DMK-008

    Kotak musik lampu portabel DMK-008

    Desain lampu portabel nyaéta hampang sareng saderhana, bergaya sareng éndah.Ieu bisa ditempatkeun dina bedside salaku lampu darurat kayaning lampu dahar orok, atawa dipaké ku panulis sarta celebrations outdoor;lampu konéng sarta lampu bodas téh pilihan, lampu konéng téh haneut tur lemes, sarta lampu bodas jelas tur caang;kotak musik ngabogaan diwangun-di clockwork kotak musik, Tighten clockwork tina handap lampu jeung leupaskeun eta, kualitas sora jelas tur pikaresepeun;tombol luhur boga fungsi timing, enteng pencét tombol ieu, lampu otomatis bakal pareum sanggeus 10 menit;enteng muterkeun tombol switch luhur pikeun nyaluyukeun kacaangan lampu;lampu indikator nalika ngecas Beureum, lampu indikator héjo nalika pinuh.Batré litium 1200mAh, umur batre 12 jam.