Sajarah

  • 2016
    Urang geus maju.
  • 2017
    Nguatkeun sareng ningkatkeun sistem manajemén bengkel
  • 2018
    Jumlah karyawan naék tina langkung ti 20 dugi ka langkung ti 100, sareng jumlah jalur produksi naék tina 2 dugi ka 4.
  • 2019
    Panaliti sareng pamekaran inovasi produk, modél ngabeledug, dewasa sareng nyebarkeun pasar
  • 2020
    Struktur organisasi perusahaan parantos disaluyukeun pisan.Ngadegna rupa-rupa departemén, diantarana tim panalungtikan sarta pamekaran geus dimekarkeun tina dua atawa tilu urang pikeun leuwih ti sapuluh urang, bengkel produksi geus ngaronjat nepi ka 6 jalur assembly, staf geus ngaronjat nepi ka 200+ jalma, jeung pabrik. aréa geus dimekarkeun pikeun leuwih ti 3000 méter pasagi.
  • 2021
    Wabah mangaruhan dunya, sareng perusahaan ageung sareng alit ngabantosan diri, sareng urang nyaimbangkeun diri.
  • 2022
    Tujuan: well-dipikawanoh di industri, innovate tur hadé produk, sarta enrich kahirupan pamaké.