Lampu induksi awak manusa

  • Round human body sensor light DMK-003PL

    Lampu sensor awak manusa buleud DMK-003PL

    Lampu induksi awak manusa buleud gaduh desain klasik sareng gaya serbaguna.Ogé bisa dipaké salaku illuminator leungeun-diayakeun.Dina lingkungan nu poek, nalika hiji jalma ngaliwatan wewengkon sensing, lampu sensing otomatis hurung jeung kaluar ngeunaan 20 detik sanggeus ninggalkeun;mode switch tilu-posisi nyaeta ON-OFF-OTOMATIS;métode instalasi bisa pasted na magnetically katarik;diwangun-di 400mA batré polimér, batré garing No switch.

    Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, headboards pangkeng, dapur, tempat maén.

  • Round human body sensor light K6PL

    Lampu sensor awak manusa buleud K6PL

    Lampu induksi awak manusa hampang sareng leutik dina desain, praktis sareng hargana.Jarak sensing aya dina 0-5 méter.Dina lingkungan nu poek, lampu peuting bakal otomatis hurung lamun hiji jalma ngaliwatan wewengkon sensing, sarta bakal kaluar ngeunaan 20 detik sanggeus ninggalkeun;pungkur lemes magnét + metoda instalasi plat beusi;diwangun-di poly-chargeable batré 200mA, rechargeable.

    Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, headboards pangkeng, dapur.

  • Water drop body sensor light DMK-022PL

    Cai serelek awak sensor lampu DMK-022PL

    Lampu induksi anu bentukna serelek gaduh desain alami, sederhana sareng éndah.Sirah lampu tiasa muterkeun 360 °, 120 ° kipas ngawangun induksi, sarta jarak sensing nyaeta 0-5 méter;mode switch tilu-tahap nyaeta ON-OFF-OTOMATIS, nu bisa minuhan kaperluan béda;AUTO nyaeta mode sensing awak manusa, di lingkungan poék, nalika jalma ngaliwatan wewengkon sensing Lampu peuting otomatis hurung jeung kaluar ngeunaan 20 detik sanggeus ninggalkeun;diwangun-di magnet kuat, nu bisa adsorbed on beusi;batré litium-kapasitas badag 1200 mAh, umur batre leuwih panjang.

    Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, headboards pangkeng, dapur.

  • Devil fish human body sensor light  DMK-031

    Sétan lauk sénsor awak manusa lampu DMK-031

    Lauk Iblis lampu induksi awak manusa, bentukna lauk iblis, desain unik tur tiis, rupa-rupa kelir penampilan sadia, sarta pamandangan cahaya hiasan multi-tujuan.Lampu ucing-panon tina lampu induksi lemes sareng teu dazzling, sarta diwangun-di magnet kuat bisa adsorbed on beusi;switch mode tilu-speed nyaeta ON-OFF-OTOMATIS;dina lingkungan poek, lampu peuting otomatis bakal caang up lamun hiji jalma ngaliwatan zone induksi, ngeunaan 20 detik sanggeus ninggalkeun Pareum, jarak sensing nyaeta dina 0-5 méter;Aya dua jenis batré garing sarta rechargeable, batré litium 1200mA, umur batre leuwih panjang.

    Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, headboards pangkeng, dapur.

  • Magic wand body sensor light DMK-024PL, DMK-024S

    Lampu sensor awak wand magic DMK-024PL, DMK-024S

    Lampu induksi awak manusa tongkat sihir ngagaduhan penampilan anu sederhana sareng modis.Ieu bisa dipaké salaku lampu darurat ku leungeun, atawa salaku lampu pikeun ulin jeung hajatan.Pencét tombol switch pikeun asupkeun lampu konéng, teras klik saklar dina gilirannana ngahurungkeun bodas lampu-alami-off, tur mimitian Ngabuburit;dina kaayaan cahaya-emitting, pencét jeung tahan tombol switch pikeun 2 detik, lampu flashes sakali tur asup ka modeu induksi awak manusa.Dina kaayaan sensing, klik deui tombol daya pikeun asup ka modeu salawasna-on;sirah lampu sensing boga fungsi senter (model senter);aya dua métode instalasi fléksibel: nyeuseup magnét (magnét kuat di handapeun lampu) jeung ngaitkeun;diwangun-di 1200mA kapasitas badag 18650 batré litium, hirup batré deui.

    Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, headboards pangkeng, dapur, tempat maén, tempat hajatan.

  • Cat Human Body Sensor Light DMK-015

    Ucing Manusa Awak Sensor Lampu DMK-015

    Lampu induksi awak manusa ucing, bentuk ucing, lucu sareng modis, tiasa ditempatkeun dina desktop atanapi ngagantung dina hook pikeun dianggo.Sumber cahaya COB seragam sareng lemes pikeun ngajaga panon;dina lingkungan poék, lampu peuting otomatis hurung up lamun hiji jalma ngaliwatan wewengkon sensing, sarta kaluar ngeunaan 20 detik sanggeus ninggalkeun, jarak sensing nyaeta dina 0-6 méter;instalasi bisa pasted kalawan patches magnét sarta pita dua kali sided, Ieu bisa gampang dihapus pikeun ngecas atawa cahaya handheld;mode switch tilu-speed, ON-OFF-OTOMATIS;aya dua jenis batré rechargeable tur garing, sarta modél ngecas ngabogaan diwangun-di 700 mA batré polimér-kapasitas tinggi, nu boga umur batre panjang.

    Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, kamar tidur, dapur, kamar panyimpen, meja, tempat maén jsb.

  • UFO human body sensor light DMK-023PL, DMK-023G

    Lampu sensor awak manusa UFO DMK-023PL, DMK-023G

    Desain penampilan UFO metot jeung novel.Jinis puteran nyaéta yén wadah lampu tiasa dipisahkeun tina dasarna, sareng wadah lampu tiasa diputer 360 ° tanpa cahaya sudut paéh.Magnet anu diwangun dina dasarna tiasa diserep dina lambaran beusi atanapi pita dua sisi tiasa napel kana objék nyata.Modél dibereskeun teu boga basa, éta langsung dibereskeun dina lambaran beusi atawa pita dua kali sided ieu glued kana objék sabenerna.Jarak sensing nyaéta 0-5 méter, cahaya di daérah sensing hurung, sareng pareum kira-kira 20 detik saatos jalma éta angkat.Lampu sénsor ngagaduhan batré polimér 400 mA anu diwangun, saklar mode tilu-speed, AUTO-OFF-ON, sareng standarna nyaéta mode induksi otomatis (AUTO).

    Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, headboards pangkeng, dapur.

  • 360 rotating human body induction light DMK-006PL

    360 puteran awak manusa lampu induksi DMK-006PL

    Lampu induksi awak manusa puteran 360 derajat, desain klasik, gaya serbaguna.Panyekel lampu bisa diputer 360 derajat tanpa sudut maot, sarta wadah lampu bisa dicokot kaluar pikeun katerangan leungeun-diayakeun.Jarak sensing nyaéta 0-5 méter, cahaya di daérah sensing hurung, sareng pareum kira-kira 20 detik saatos jalma éta angkat.Dasarna ngagaduhan magnet anu diwangun, anu tiasa dipasang dina lambaran beusi atanapi pita dua sisi dina objék;tilu mode switch: Otomatis-OFF-ON, standar nyaeta otomatis (AUTO) mode induksi;lampu induksi ngabogaan diwangun-di 400 mA batré polimér (Model Rechargeable).

    Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, headboards pangkeng, dapur, tempat maén.