. Lampu induksi strip panjang DMK-K8PL

Lampu induksi strip panjang DMK-K8PL

Katerangan pondok:

Lampu induksi kabinét panjang, desain saderhana, awak lampu profil aluminium, penampilanna bertekstur, modis sareng serbaguna.The PC lampu-transmisikeun lampshade dipaké pikeun émisi lampu seragam jeung lampu lemes;tilu modus switch: ON na 0FF salawasna sareng mareuman, jeung mode induksi otomatis éta nalika jalma datang dina lingkungan taram, aranjeunna bakal caang, sarta aranjeunna bakal kaluar ngeunaan 20 detik sanggeus leumpang.


Rincian produk

Tag produk

Skenario aplikasi:
Lomari, lomari, Koridor, kamar panyimpen, lampu eunteung, tempat ulin, kado pikeun masing-masing.

Katerangan produk:

Standar colokan Daya/w Warna Panjang kawat / m Kapasitas batré Kotak warna beurat kotor / KG Ukuran produk / mm Ukuran karton / mm kuantitas bungkusan / PCS Beurat kotor / KG
Micro-USB 1W bodas / koneng 0.5 200mA 0,055kg 100*23*17MM 490*240*450 200 11.6
Micro-USB 2W bodas / koneng 0.5 400mA 0,085kg 210*23*17 490*240*450 100 9.1
Micro-USB 3W bodas / koneng 0.5 600mA 0,12 kg 300*23*17 490*325*450 99 12.8
Micro-USB 4W bodas / koneng 0.5 800mA 0,16kg 500*23*17 490*525*450 119 16.8

Lampu induksi strip panjang DMK-K8PLsingle

produk video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami