. Lampu sensor awak wand magic DMK-024PL, DMK-024S

Lampu sensor awak wand magic DMK-024PL, DMK-024S

Katerangan pondok:

Lampu induksi awak manusa tongkat sihir ngagaduhan penampilan anu sederhana sareng modis.Ieu bisa dipaké salaku lampu darurat ku leungeun, atawa salaku lampu pikeun ulin jeung hajatan.Klik tombol switch pikeun asupkeun lampu konéng, sarta klik switch dina gilirannana ngahurungkeun bodas lampu-alami-off, tur mimitian Ngabuburit;dina kaayaan cahaya-emitting, pencét jeung tahan tombol switch pikeun 2 detik, lampu flashes sakali tur asup ka modeu induksi awak manusa.Dina kaayaan sensing, klik deui tombol daya pikeun asup ka modeu salawasna-on;sirah lampu sensing boga fungsi senter (model senter);aya dua métode instalasi fléksibel: nyeuseup magnét (magnét kuat di handapeun lampu) jeung ngaitkeun;diwangun-di 1200mA kapasitas badag 18650 batré litium, hirup batré deui.

Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, headboards pangkeng, dapur, tempat maén, tempat hajatan.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan produk:

Tipe Standar colokan Daya/w Warna caang Panjang kawat / m Kapasitas batré Kotak warna beurat kotor / KG Ukuran produk / mm Ukuran karton / mm kuantitas bungkusan / PCS Beurat kotor / KG
DMK-024PL Micro-USB 1.4W Cahaya trichromatic 0.5M 1200 mAh (baterai litium) 0,15 kg 260*35*26 490*355*290 90 13.95
DMK-024S(Kalayan senter) Micro-USB 1.4W Cahaya trichromatic 0.5M 1200 mAh (baterai litium) 0,15 kg 260*35*26 490*355*290 90 13.95

Lampu sensor awak wand magic DMK-024PL, DMK-024Ssingle

produk video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami