Warta

  • Lampu Speaker Bluetooth patut Milik pikeun hiasan jero rohangan

    Lampu Speaker Bluetooth patut Milik pikeun hiasan jero rohangan

    Imah mangrupikeun tempat pikeun jalma istirahat sareng bersantai, janten hiasan bumi penting pisan.Nalika ngahias kamar pangkeng atanapi kamar orok, atanapi kanggo acara khusus, kalolobaan urang hoyong nambihan suasana atmosfir.Cahaya suasana tiasa langsung ngahias bumi anjeun, ngajantenkeun lingkungan jero ruangan ...
    Maca deui
  • Bubuka jeung Karakteristik Bear Silicone Lampu

    Bubuka jeung Karakteristik Bear Silicone Lampu

    Lampu wengi silikon mangrupikeun produk silikon panas dina taun-taun ayeuna, kalayan bentuk anu béda sareng desain anu unik.Lampu wengi silikon ogé tiasa dianggo dina seueur widang, sapertos lampu méja, lampu atmosfir sareng lampu nyoco payudara.Lampu wengi sapertos ieu hususna pikaresepeun pikeun kulawarga anu gaduh orok ...
    Maca deui
  • Sumber Global Consumer Electronics Tembongkeun

    Sumber Global Consumer Electronics Tembongkeun

    Dina jaman pasca wabah, urang biasa ngagem topéng sareng ngajaga jarak fisik nalika urang teu damang.Naha anjeun sono kana kahirupan sareng padamelan urang sateuacan wabah, sapertos ngadatangan paméran, nganjang ka palanggan sareng supplier, nginum kopi atanapi bir saling, sareng ngobrol sapeuting?Urang...
    Maca deui
  • Poé Mimiti Global Source Hongkong Show

    Poé Mimiti Global Source Hongkong Show

    Didagoan geus réngsé!Global Sources Hong Kong Show dibuka ayeuna, ayeuna, sareng jalan dugi ka Jumaah, 14 Oktober.Ningbo Deamak Star Intelligent Technology Co., Ltd, cabang Ningbo Deamak, milu dina Global Sources Consumer Electronics Show anu diayakeun di Hong Kong Asia World Expo ti Oct...
    Maca deui
  • Alesan anu lampu tabel bacaan disc badag narima pujian tinggi rada

    Alesan anu lampu tabel bacaan disc badag narima pujian tinggi rada

    Hayu urang bayangkeun, lamun urang teu make fixtures lampu peuting, urang masih bisa gerak bébas?Jawabanana kedah henteu.Perlengkapan lampu parantos janten bagian anu penting dina kahirupan sapopoe, ngajantenkeun urang terang dina poék.Salaku produk pencahayaan anu populer dina taun-taun ayeuna, lampu maca cakram ageung nyaéta n ...
    Maca deui
  • Lucky Bird Projection Lamp-6 desain proyéksi lamunan

    Lucky Bird Projection Lamp-6 desain proyéksi lamunan

    Naha anjeun masih hariwang ngeunaan kado ulang taun babaturan anjeun, atanapi kumaha ngabujuk budak anjeun?Lampu proyéksi manuk untung anu haneut sareng romantis tiasa ngabantosan anjeun ngabéréskeun kabingungan anjeun.Dina katerangan tina lampu proyéksi Lucky Bird, kamar bisa langsung ditingkatkeun ka langit starry vast, nu ...
    Maca deui
  • Prosés produksi lampu bulan - téhnologi percetakan 3D

    Prosés produksi lampu bulan - téhnologi percetakan 3D

    Lampu bulan geus narik sajumlah badag pamakéna saprak éta pencét rak.Dina taun-taun ayeuna, éta dina kaayaan anu kawilang panas.Kalawan penampilan geulis na, éta sakali pilihan kahiji pikeun kado ulang.Alesan kunaon lampu bulan disukai ku seueur konsumen sanés ngan ukur ...
    Maca deui
  • Definisi sareng kauntungan tina lampu témbok surya

    Definisi sareng kauntungan tina lampu témbok surya

    Lampu témbok geus ilahar pisan pikeun umur urang dina kahirupan urang.Sacara umum, lampu témbok dipasang dina dua tungtung ranjang di pangkeng atanapi lorong.Lampu témbok ieu henteu ngan ukur tiasa maénkeun peran dina cahaya, tapi ogé maénkeun peran hiasan.Salaku tambahan, aya lampu témbok surya, lampu témbok sapertos ieu ...
    Maca deui
  • Lampu bulan anu nambihan roman dina kahirupan anjeun

    Lampu bulan anu nambihan roman dina kahirupan anjeun

    Kalolobaan jalma ngora kontemporer méakkeun 70% waktu maranéhanana di gawe.Aranjeunna ngarep-ngarep ngarasa haneut nalika mulih ti padamelan sareng ngaleupaskeun tekanan.Ku alatan éta, maranéhna bakal taliti milih sababaraha parabot, ornamén jeung kaperluan sapopoé lianna sangkan sakabeh spasi rapih tur bersih, éta alam ...
    Maca deui
  • Kauntungan sareng aplikasi tina lampu sterilisasi ultraviolét

    Kauntungan sareng aplikasi tina lampu sterilisasi ultraviolét

    Dinten ieu kuring bakal nyarankeun lampu sterilizing ultraviolét pikeun anjeun.Bubuka Panjang gelombang manik lampu nyaéta 275nm sareng kapasitas batréna 2000mAh.Salaku tambahan, kakuatanna 2w sareng bahan produkna ABS.Operasina saderhana sareng anjeun tiasa nganggo port ngecas USB.Lampu indikator beureum nyaéta ...
    Maca deui
  • Kaunggulan jeung Pamakéan Cool Light

    Kaunggulan jeung Pamakéan Cool Light

    Lampu Cool saleresna mangrupikeun lampu anu muncul dina taun-taun ayeuna.Bentukna persis siga tabung lampu.Nanging, anu béda ti tabung lampu nyaéta ukuranana anu langkung alit, pamasangan anu langkung saé sareng aplikasi anu langkung lega, anu populer di kalangan nonoman.Salaku stu...
    Maca deui
  • Widang aplikasi lampu siling sensor awak manusa

    Widang aplikasi lampu siling sensor awak manusa

    Lamun datang ka lampu siling sensor awak manusa, Kuring yakin dulur wawuh jeung eta, sarta geus loba dipaké dina kahirupan sapopoe.Lampu sensor henteu ngan ukur lampu, tapi ogé langkung merenah dianggo.Lampu siling sensor awak manusa ngagaduhan rupa-rupa aplikasi, sareng di handap ieu ...
    Maca deui