Lucky Bird Projection Lamp-6 desain proyéksi lamunan

Naha anjeun masih hariwang ngeunaan kado ulang taun babaturan anjeun, atanapi kumaha ngabujuk budak anjeun?A haneut tur romantislampu proyéksi manuk untungbisa mantuan Anjeun ngajawab kabingungan Anjeun.Dina katerangan tina lampu proyéksi Lucky Bird, kamar bisa langsung ditingkatkeun ka langit starry vast, nu matak, fashionable tur berehan.Éta tiasa dianggo salaku hiasan sareng nambihan warna kana kamar.

Kaunggulan sorangan:

1. bahan aman tur ramah lingkungan, make kalawan kapercayaan

2. Lumaku pikeun rupa-rupa jalma

(1) Pagawe kantor: Saatos nyandak kaluar kacapean poé, peletakan quietly dina ranjang, pilari up di transformasi béda tina lampu proyéksi, rasa kahaneutan jeung asmara timbul spontaneously, utamana peuting, atmosfir téh unsurpassed.

(2) Kulawarga jeung murangkalih: Dina prosés marengan barudak, bari ngarasakeun atmosfir romantis, maranéhna bisa ngokolakeun rasa panasaran jeung rasa panasaran barudak sorangan ngeunaan alam semesta lega, sarta ngantep langit béntang éndah jadi projected di kamar.

(3) Pikeun babaturan: Lucky Bird Projector Lampu mangrupa kado sampurna pikeun babaturan salaku kado ultah, bisa disebutkeun kualitas luhur jeung harga low.

 

Ningbo Deamak Intelligent Technology Co., Ltd. nyaéta fokus kana lampu sensor awak, lampu wengi kreatif, lampu meja panyalindungan panon, Bluetooth spiker lampu runtuyan panalungtikan sarta pamekaran.Mibanda sababaraha desain jeung patén-patén penemuan.Dina 2022, urang muka bab anyar pikeun lampu outdoor!

 333

Kauntungan pangbadagna ti lampu proyéksi ieu parusahaan urang téh nya éta bogagenep desain proyéksi ngimpi, nu minuhan kabutuhan konsumén béda.Dina waktu nu sarua, urang nawiskeunOEM Bluetoothpikeun konsumén pikeun pamasaran brand maranéhanana ogé.Jinis lampu proyéksi ieu utamana populér di usum liburan jeung kasempetan husus.

Upami anjeun resep kana produk kami atanapi hoyong terang langkung seueur inpormasi, anjeun wilujeng sumping ngantunkeun pesen atanapi email ka kami dideamak@deamak.com.Urang ngajamin yén pamundut anjeun moal tumiba dina Ceuli pireu!


waktos pos: Sep-16-2022