Prosés produksi lampu bulan - téhnologi percetakan 3D

Lampu bulangeus narik sajumlah badag pamakéna saprak éta pencét rak.Dina taun-taun ayeuna, éta dina kaayaan anu kawilang panas.Kalawan penampilan geulis na, éta sakali pilihan kahiji pikeun kado ulang.

Alesan kunaon lampu bulan disukai ku seueur konsumen sanés ngan ukur kusabab desain anu saé sareng bentukna leutik, tapi ogé kusabab panggunaanpercetakan 3D téhnologinyieunna nurutkeun ukuran nyata bulan.Wangun bulan dicocogkeun sareng cahaya anu lembut atanapi tiis pikeun nyiptakeun suasana romantis, ngamungkinkeun para konsumen leres-leres ngaraosan bulan di langit dina dampal leungeunna.

Ayeuna, umumna nyarios, lampu bulan gaduh kadali jauh sareng fungsi touch, anu saderhana sareng gampang dianggo.Dina waktu nu sarua, lampu bulan di pasar boga lampu konéng jeung bodas, masing-masing simulating dua modus bulan haneut jeung bulan tiis, cahaya béda, moods béda.

111

Ningbo Deamak Intelligent Technology Co., Ltd. mangrupikeun fokus kana lampu sensor awak, lampu wengi kreatif, lampu meja panyalindungan panon, panalungtikan sareng pamekaran séri lampu speaker Bluetooth.Mibanda sababaraha desain jeung patén-patén penemuan.

Kami yakin yén prospek pasar ayeuna keur lampu bulan dicitak 3D masih optimistis, kalawan poténsi hébat, sarta aya loba versi anyar béda muncul hiji sanggeus sejen.Urang ogé bakal ngamutahirkeun sarta ngaronjatkeun produk ngaliwatan pangalaman urang sorangan jeung téhnologi produksi.Sapertos paningkatan produk, urang tiasa nyobian ngaluncurkeunfungsi sora-diaktipkeunjeung téhnologi levitation magnét dina mangsa nu bakal datang, nu bakal leuwih pikaresepeun pikeun konsumén.

Upami anjeun resep kana produk kami atanapi hoyong terang langkung seueur inpormasi, anjeun wilujeng sumping ngantunkeun pesen atanapi email ka kami dideamak@deamak.com.Urang ngajamin yén pamundut anjeun moal tumiba dina Ceuli pireu!


waktos pos: Sep-09-2022