Alesan anu lampu tabel bacaan disc badag narima pujian tinggi rada

Hayu urang bayangkeun, lamun urang teu make fixtures lampu peuting, urang masih bisa gerak bébas?Jawabanana kedah henteu.Perlengkapan lampu parantos janten bagian anu penting dina kahirupan sapopoe, ngajantenkeun urang terang dina poék.Salaku produk lampu populér di taun panganyarna, lampu baca disc badaghenteu ngan cocog pikeun pagawe kantor, tapi ogé alat cahaya pikeun siswa diajar.Janten, naon sababna popularitas ageung lampu maca cakram ageung?

 

1. Stylish tur basajan

Desain cakram lampu méja cakram ageung ngajadikeun jalma ngarasa lucu sareng sederhana, tanpa hiasan tambahan.Dibandingkeun sareng bentuk lampu méja anu sanés, éta langkung nyaman sareng kirang sudut, anu ningkatkeun pisan unsur busana.

2. Gampang ngahias

Loba jalma boga kabiasaan maca peuting.Dina raraga teu ngaganggu sésana kulawarga, hiji méja bacaan leutik bakal diatur dina balkon.Dina waktos ieu, anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha hiasan, nempatkeun méja leutik, ngarancang korsi gantung ganda-lapisan, sareng tungtungna nempatkeun lampu méja dina méja, nikmati waktos maca dina lampu anu henteu kuat atanapi lemah, sareng suasana ngadadak. kaluar.

3. Enhanced cahaya

The applicability tina lampu méjajelas pisan ka pihak mahasiswa.Contona, sanajan asrama boga lampu, éta lampu skala badag.Nalika diajar, lampu dina meja henteu kuat, anu mangaruhan efisiensi diajar.Dina waktos ieu, nempatkeun lampu méja tiasa ningkatkeun cahaya sareng ningkatkeun efisiensi diajar.Justru desain cakram tina lampu méja cakram ageung anu tiasa ngumpulkeun cahaya dina hiji tempat, sareng kateranganna pas.

 111 

Ningbo Deamak Intelligent Technology Co., Ltd. mangrupikeun fokus kana lampu sensor awak, lampu wengi kreatif, lampu meja panyalindungan panon, panalungtikan sareng pamekaran séri lampu speaker Bluetooth.Mibanda sababaraha desain jeung patén-patén penemuan.Dina 2022, urang muka bab anyar pikeun lampu outdoor!

 

Perusahaan kami optimis ngeunaan prospek pasar lampu méja, sareng parantos ngalaksanakeun perbaikan ngolah dina desain tradisional, ku kituna sirah lampu tina lampu méja piring ageung tiasa bebas.diputer luhur jeung ka handap, kénca jeung katuhu, sareng sudut pencahyaan tiasa disaluyukeun.Tiang lampu ogé tiasa narilep 90 derajat pikeun gampang ditempatkeun.Meja méja ieu dirarancang kalayan saklar touch, permukaan lemes sareng responsif gancang, bergaya sareng klasik!

 

Upami anjeun resep kana produk kami atanapi hoyong terang langkung seueur inpormasi, anjeun wilujeng sumping ngantunkeun pesen atanapi email ka kami dideamak@deamak.com.Urang ngajamin yén pamundut anjeun moal tumiba dina Ceuli pireu!


waktos pos: Sep-24-2022