Produk

  • Lampu siling induksi awak manusa LED DMK-032PL

    Lampu siling induksi awak manusa LED DMK-032PL

    LED Induksi awak manusa siling lamp.The lampu mana on nalika jalma datang jeung mana kaluar nalika jalma balik .Sensing rentang nepi ka 3-8 méter Tilu-tahap reureuh lampu pareum.Dina modeu induksi, lampu bisa dipareuman sanggeus 20S / 40S / 60S.Stepless dimming, caang jeung poék di will .It merenah pikeun anjeun adaptasi jeung sagala rupa skenario dina kahirupan anjeun.

    Skenario aplikasi: koridor, kamar mandi, garasi, lawang, balkon, tangga

  • Produsén lampu wengi borongan kalawan sensor gerak-DMK-003PL

    Produsén lampu wengi borongan kalawan sensor gerak-DMK-003PL

    Pedaran produk: a.Made kalawan adsorption magnet, adsorbed on beusi sagala, gampang pikeun masang b.Kadali lampu jeung kontrol gerak c.Charging atawa dipaké kalawan batré garing Ukuran produk Ukuran packing Ukuran karton Nos / Karton 81 * 81 * 30mm 95 * 46 *95mm 507*342*400mm 140
  • Lampu induksi surya multi-head

    Lampu induksi surya multi-head

    Lampu sénsor surya ngagunakeun panel surya pikeun ngeusi batre anu tiasa dicas deui.Nalika panonpoe bersinar terang, panel surya ngahasilkeun arus sareng tegangan pikeun ngeusi batre.Peuting, kakuatan kaluaran batré ka beban dikawasa ku saklar infra red jeung optik calakan.

    Ieu mangrupakeun kombinasi sababaraha panyilidikan LED lampu induksi, sababaraha lampu induksi tiasa umum, ditukeurkeun saling.

  • Simulate lampu LED kaméra

    Simulate lampu LED kaméra

    Ieu mangrupikeun kaméra simulasi lampu wengi LED.Ngalereskeun pangguna ngecas, ngarobih masalah batré, nganggo catu daya panyimpen panél surya.Bentukna meniru kaméra, anu masihan rasa ngawaskeun kaamanan, tapi ogé ngagentos kahirupan wengi.

  • Lampu LED panel surya

    Lampu LED panel surya

    Panél photovoltaic ngarobah énergi cahaya jadi listrik nalika cahayana, nu disimpen dina accu.
    Dina soré telat, nalika panonpoe teu cukup caang, panels photovoltaic ngahasilkeun kakuatan kirang,
    Saklar pemicu otomatis, sambungkeun sirkuit batré pikeun nyieun lampu LED.

  • Lampu induksi strip panjang DMK-K8PL

    Lampu induksi strip panjang DMK-K8PL

    Lampu induksi kabinét panjang, desain saderhana, awak lampu profil aluminium, penampilanna bertekstur, modis sareng serbaguna.The PC lampu-transmisikeun lampshade dipaké pikeun émisi lampu seragam jeung lampu lemes;tilu modus switch: ON na 0FF salawasna sareng mareuman, jeung mode induksi otomatis éta nalika jalma datang dina lingkungan taram, aranjeunna bakal caang, sarta aranjeunna bakal kaluar ngeunaan 20 detik sanggeus leumpang.

  • Lampu kabinét pinter (jam + sapuan leungeun) DMK-025S

    Lampu kabinét pinter (jam + sapuan leungeun) DMK-025S

    DMK-025 lampu kabinét pinter asalna boga tilu buka / gaya pamakéan: sensor awak manusa, leungeun nyapu chronograph na leungeun nyapu jam.Ti luar, chronograph sapuan leungeun pisan sarupa model jam.Modél timing boga undur mundur, fungsi reminding;Model jam tiasa ningalikeun waktos, nunjukkeun nilai jam sareng menit.Struktur produk DMK-025 utamana diwangun ku dewan PCB sirkular sarta tabung lampu LED dina dua sisi.Cincin luar dewan PCB sirkular tiasa dibuka pikeun ngaluarkeun lampu biru, sareng lampu LED dina dua sisi tiasa muterkeun 360 derajat.Potentiometer ogé dipasang di tengah PCB sirkular di tengah sapuan manual, anu dianggo pikeun waktos sareng panyesuaian saatos dibuka.

    gambar ieu DMK-025S, model jam leungeun sweeping.

  • Lampu kabinét pinter (timer + sapuan leungeun) DMK-025J

    Lampu kabinét pinter (timer + sapuan leungeun) DMK-025J

    DMK-025 lampu kabinét pinter asalna boga tilu buka / gaya pamakéan: sensor awak manusa, leungeun nyapu chronograph na leungeun nyapu jam.Ti luar, chronograph sapuan leungeun pisan sarupa model jam.Modél timing boga undur mundur, fungsi reminding;Model jam tiasa ningalikeun waktos, nunjukkeun nilai jam sareng menit.Struktur produk DMK-025 utamana diwangun ku dewan PCB sirkular sarta tabung lampu LED dina dua sisi.Cincin luar dewan PCB sirkular tiasa dibuka pikeun ngaluarkeun lampu biru, sareng lampu LED dina dua sisi tiasa muterkeun 360 derajat.Potentiometer ogé dipasang di tengah PCB sirkular di tengah sapuan manual, anu dianggo pikeun waktos sareng panyesuaian saatos dibuka.

    Gambar ieu DMK-025J, model chronograph scan leungeun.

  • Lampu kabinét pinter (jam + sapuan leungeun) DMK-025PL

    Lampu kabinét pinter (jam + sapuan leungeun) DMK-025PL

    DMK-025 lampu kabinét pinter asalna boga tilu buka / gaya pamakéan: sensor awak manusa, leungeun nyapu chronograph na leungeun nyapu jam.Ti luar, chronograph sapuan leungeun pisan sarupa model jam.Modél timing boga undur mundur, fungsi reminding;Model jam tiasa ningalikeun waktos, nunjukkeun nilai jam sareng menit.Struktur produk DMK-025 utamana diwangun ku dewan PCB sirkular sarta tabung lampu LED dina dua sisi.Cincin luar dewan PCB sirkular tiasa dibuka pikeun ngaluarkeun lampu biru, sareng lampu LED dina dua sisi tiasa muterkeun 360 derajat.Potentiometer ogé dipasang di tengah PCB sirkular di tengah sapuan manual, anu dianggo pikeun waktos sareng panyesuaian saatos dibuka.

    Gambar ieu DMK-025PL, model sensing awak manusa.

  • Sumber cahaya permukaan ultra-ipis lampu kabinét induksi DMK-030

    Sumber cahaya permukaan ultra-ipis lampu kabinét induksi DMK-030

    Sumber cahaya permukaan lampu kabinét induksi ultra-ipis, awak lampu ultra-ipis, penampilan saderhana, cocog pikeun masang rupa-rupa kabinét, sareng ogé tiasa dihapus salaku lampu darurat.Pencét tombol pikeun ngalih antara tilu suhu warna pikeun nyumponan kabutuhan cahaya di lingkungan anu béda.Ganda-klik tombol.Cahya hurung ngajurung anjeun asup ka modeu induksi awak manusa.Dina lingkungan taram, jalma asup jeung kaluar ngeunaan 20 detik sanggeus maranéhna ninggalkeun;magnet jeung potongan magnet dipasang tanpa punching;Batré 1000 mAh diwangun-di, umur batre anu awét.

  • Lampu bacaan pinter DMK-027

    Lampu bacaan pinter DMK-027

    Lampu meja bacaan induksi calakan, prosés cet piano penampilan, suasana tenang;wadah lampu bisa diperpanjang 270 derajat +180 derajat, bisa minuhan kaperluan cahaya béda.Lampu meja gaduh fungsi sensing awak manusa nalika dihurungkeun.Nalika lampu ditutup, éta asup kana modeu sensing.Ieu hurung lamun hiji jalma geus sensed peuting, sarta pareum sanggeus hiji jalma ninggalkeun salila 30 detik;pencét lila tombol dimming pinter, jam éléktronik asup kana setelan jam, sarta quantile flashes , Klik slaider pikeun ngaluyukeun, satengah katuhu nyaéta +, satengah kénca is- (pencét lila pikeun milih increment atanapi decrement);saatos netepkeun, anjeun kedah klik tombol dimming pinter pikeun ngonfirmasi parantosan;operasi sarua, anjeun tiasa nyetél jam;Tombol lampu otomatis bisa nyaluyukeun kacaangan nurutkeun lingkungan lampu sabudeureun sangkan lampu leuwih cocog pikeun panon anjeun;ngageser slaider tiasa kalayan gampang nyaluyukeun kacaangan anu dipikahoyong;kenop kontrol suhu warna bisa pindah tilu suhu warna, cocog pikeun learning jeung kantor lingkungan béda;Tunda lampu pareum fungsi konci, pencét pondok konci ieu, lampu indikator flashes, sarta mareuman lampu sanggeus 60s reureuh;pencét lila konci ieu (2S): lampu indikator salawasna hurung, sarta kaluar sanggeus 30 menit;

     

    Skenario aplikasi: Maca, Studi sareng méja kantor.

     

     

     

  • LED panon ucing lampu kabinét DMK-030-2

    LED panon ucing lampu kabinét DMK-030-2

    DMK-030 lampu kabinét adopts brushed aviation aluminium sarta PC kap lampu plastik, penampilan stylish tur atmosfir, tékstur logam kuat.Produkna hadir sareng batré litium, tiasa dicas deui, sumber lampu LED kualitas luhur, langkung seragam sareng lemes, lampu samping henteu ngagurilap.Magnét sareng lem 3M dibereskeun, henteu kedah ngaco, gampang dipasang.Bisa loba dipaké dina papakéan, lomari buku, kabinét anggur, kabinét, ogé bisa dipaké pikeun Éntri emper, koridor stair sarta posisi séjén.Produkna dirarancang kalayan tilu modél sensing awak manusa, pambukaan rampa sareng panyeken leungeun anu mimiti masihan pangalaman anu béda pikeun pangguna.