Lampu bacaan

  • Lampu bacaan pinter DMK-027

    Lampu bacaan pinter DMK-027

    Lampu meja bacaan induksi calakan, prosés cet piano penampilan, suasana tenang;wadah lampu bisa diperpanjang 270 derajat +180 derajat, bisa minuhan kaperluan cahaya béda.Lampu meja gaduh fungsi sensing awak manusa nalika dihurungkeun.Nalika lampu ditutup, éta asup kana modeu sensing.Ieu hurung lamun hiji jalma geus sensed peuting, sarta pareum sanggeus hiji jalma ninggalkeun salila 30 detik;pencét lila tombol dimming pinter, jam éléktronik asup kana setelan jam, sarta quantile flashes , Klik slaider pikeun ngaluyukeun, satengah katuhu nyaéta +, satengah kénca is- (pencét lila pikeun milih increment atanapi decrement);saatos netepkeun, anjeun kedah klik tombol dimming pinter pikeun ngonfirmasi parantosan;operasi sarua, anjeun tiasa nyetél jam;Tombol lampu otomatis bisa nyaluyukeun kacaangan nurutkeun lingkungan lampu sabudeureun sangkan lampu leuwih cocog pikeun panon anjeun;ngageser slaider tiasa gampang nyaluyukeun kacaangan anu dipikahoyong;kenop kontrol suhu warna bisa pindah tilu suhu warna, cocog pikeun learning jeung kantor lingkungan béda;Tunda lampu pareum fungsi konci, pencét pondok konci ieu, lampu indikator flashes, sarta mareuman lampu sanggeus 60s reureuh;pencét lila konci ieu (2S): lampu indikator salawasna hurung, sarta kaluar sanggeus 30 menit;

     

    Skenario aplikasi: Maca, Studi sareng méja kantor.

     

     

     

  • Tilepan lampu bacaan DMK-017

    Tilepan lampu bacaan DMK-017

    lampu méja basajan: tilepan 180 gelar + 270 desain gelar, panel eunteung ngagurilap, stylish penampilan hideung matte.Desain suhu warna ganda, panyalindungan panon tanpa kedip-kedip;toél lampu tombol switch pikeun ngahurungkeun jeung mareuman lampu, pencét lila bisa infinitely dimming;toél lampu tombol M pikeun ngalihkeun suhu warna, pencét panjang tombol M pikeun gancang nyaluyukeun suhu warna, pilih suhu warna anu cocog sareng anjeun;diwangun-di 2000mAh 18650 litium Batré bisa dicas atawa plugged di;fungsi deteksi tegangan low diwangun-di otomatis bakal mareuman lampu lamun discharged handap 3V;punten ngecas dina waktosna, lampu indikator beureum hurung kanggo ngecas, ngecas peryogi sakitar 3 jam, sareng janten héjo nalika dicas pinuh.

    Skenario aplikasi: Studi sareng meja kantor.