. Lampu kabinét pinter (jam + sapuan leungeun) DMK-025PL

Lampu kabinét pinter (jam + sapuan leungeun) DMK-025PL

Katerangan pondok:

DMK-025 lampu kabinét pinter asalna boga tilu buka / gaya pamakéan: sensor awak manusa, leungeun nyapu chronograph na leungeun nyapu jam.Ti luar, chronograph sapuan leungeun pisan sarupa model jam.Modél timing boga undur mundur, fungsi reminding;Modél jam tiasa ningalikeun waktos, nunjukkeun nilai jam sareng menit.Struktur produk DMK-025 utamana diwangun ku dewan PCB sirkular sarta tabung lampu LED dina dua sisi.Cincin luar dewan PCB sirkular tiasa dibuka pikeun ngaluarkeun lampu biru, sareng lampu LED dina dua sisi tiasa muterkeun 360 derajat.Potentiometer ogé dipasang di tengah PCB sirkular di tengah sapuan manual, anu dianggo pikeun waktos sareng panyesuaian saatos dibuka.

Gambar ieu DMK-025PL, model sensing awak manusa.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk:

1. Toél switch:touch tunggal pikeun ngahurungkeun / mareuman lampu LED bar sok hurung, pencét lila dimming stepless (kalawan memori, kacaangan sanggeus dihurungkeun nyaeta kacaangan panungtungan dipareuman) kacaangan pangluhurna nyaéta 100%, kacaangan panghandapna nyaéta 10%;klik dua kali pikeun asup kana modeu induksi, aya pituduh lampu kedip-kedip, toél deui pikeun kaluar tina mode induksi; switch lampu ambient: touch tunggal pikeun ngahurungkeun / mareuman lampu ambient dina bunderan luar produk salawasna on, ganda- klik lampu ambient pikeun jadi engapan

2. Fungsi induksi
Dina kaayaan sensing, lampu nyaéta ≤10lux, sarta awak manusa ngalir dina rentang sensing, lampu bakal dihurungkeun, sarta rentang sensing nyaéta sakabéh aréa kipas ngawangun di hareup lampu emitting dina <3-5m. ;lamun jalma nu ngalir dina rentang sensing, lampu bakal terus jadi cahayana, sarta jalma bakal ninggalkeun pikeun 20s Lajeng mareuman lampu.(Pencét lila dina kaayaan sensing ogé bisa jadi infinitely dimming);

3. Daya tahan
Lampu induksi ngagaduhan batré litium 4400mA kapasitas ageung 18650.Bisa dianggo terus salila kira 10 jam dina kaayaan brightest.Lamun inducted 5 kali sapoé, éta bisa dianggo pikeun 200 poé.Sakitar 7h, lampu indikator beureum bakal hurung dina kaayaan ngecas, sareng janten lampu héjo nalika dicas pinuh.

Aplikasi: lomari, lomari, koridor, kamar panyimpen, lampu eunteung

Katerangan produk:

Standar colokan Daya/w Warna Panjang kawat / m Kapasitas batré Kotak warna beurat kotor / KG Ukuran produk / mm Ukuran karton / mm kuantitas bungkusan / PCS Beurat kotor / KG
Micro-USB 3.2W Bodas 1M 4000 mA (batré polimér) 0,358kg 475*88*34 525*315*350 18 7.8

Émbaran produk

Smart-kabinét-lampu-jam-+-leungeun-sapu-DMK-025PL tunggal

Léngkah 1

Léngkah: 1

Pasang dua lampu dina awak utama
Sisi kénca jeung katuhu

Léngkah2

Léngkah: 2

Tempelkeun pita dua sisi anu teu aya jejak dina tonggong
Tempelkeun di mana waé

Léngkah 3

Léngkah: 3

Puter counterclockwise pikeun miceun muatan

1Smart-kabinét-lampu-jam-+-leungeun-sapu-DMK-025PL tunggal

Léngkah: 4

Dicas pinuh dina dasar jarum jam

produk video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami