. Lampu kabinét pinter (timer + sapuan leungeun) DMK-025J

Lampu kabinét pinter (timer + sapuan leungeun) DMK-025J

Katerangan pondok:

DMK-025 lampu kabinét pinter asalna boga tilu buka / gaya pamakéan: sensor awak manusa, leungeun nyapu chronograph na leungeun nyapu jam.Ti luar, chronograph sapuan leungeun pisan sarupa model jam.Modél timing boga undur mundur, fungsi reminding;Modél jam tiasa ningalikeun waktos, nunjukkeun nilai jam sareng menit.Struktur produk DMK-025 utamana diwangun ku dewan PCB sirkular sarta tabung lampu LED dina dua sisi.Cincin luar dewan PCB sirkular tiasa dibuka pikeun ngaluarkeun lampu biru, sareng lampu LED dina dua sisi tiasa muterkeun 360 derajat.Potentiometer ogé dipasang di tengah PCB sirkular di tengah sapuan manual, anu dianggo pikeun waktos sareng panyesuaian saatos dibuka.

Gambar ieu DMK-025J, model chronograph scan leungeun.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk:

1. fungsi Hand-scanning: kontrol on / off ku leungeun-scanning lampu sensor infra red, hurungkeun / mareuman lampu LED ku induksi tunggal;induksi lila-lila fungsi dimming stepless;

2. fungsi Potentiometer
Nalika potentiometer teu dipencet, éta bisa dimmed ku péngkolan kénca jeung katuhu (pikeun sapuluh-hambalan dimming);

Saatos potentiometer dipencet, hurungkeun tabung digital pikeun ngaktipkeun pungsi waktos sareng puter ka kénca sareng ka katuhu pikeun nyaluyukeun jam.Ketok deui pikeun muterkeun kénca jeung katuhu pikeun nyaluyukeun menit, klik pikeun mastikeun;saatos waktosna, bakal aya alarm buzzer 10 kali.Pencét panjang potentiometer pikeun mareuman timer sareng mupus fungsi timer;lampu LED dihurungkeun atawa tube digital dihurungkeun, sarta lampu ambient biru dina bunderan luar dewan PCB dihurungkeun;

3. Daya tahan
Lampu induksi ngagaduhan batré litium 4400mA kapasitas ageung 18650.Bisa dianggo terus salila kira 10 jam dina kaayaan brightest.Mangga ulah pinuh ngaleupaskeun batréna.Punten ngeusi batre dina waktos batréna lemah.Waktos ngecas kirang langkung 7 jam.Kana lampu héjo.

Aplikasi: lomari, lomari, koridor, kamar panyimpen, lampu eunteung

Katerangan produk:

Standar colokan Daya/w Warna Panjang kawat / m Kapasitas batré Kotak warna beurat kotor / KG Ukuran produk / mm Ukuran karton / mm kuantitas bungkusan / PCS Beurat kotor / KG
Micro-USB 3.2W Bodas 1M 4000 mA (batré polimér) 0,358kg 475*88*34 525*315*350 18 7.8

Lampu kabinét pinter (timer + sapuan leungeun) DMK-025Jsingle

produk video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami