Lampu outdoor solar

  • Lampu induksi surya multi-head

    Lampu induksi surya multi-head

    Lampu sénsor surya ngagunakeun panel surya pikeun ngeusi batre anu tiasa dicas deui.Nalika panonpoe bersinar terang, panel surya ngahasilkeun arus sareng tegangan pikeun ngeusi batre.Peuting, kakuatan kaluaran batré ka beban dikawasa ku saklar infra red jeung optik calakan.

    Ieu mangrupakeun kombinasi sababaraha panyilidikan LED lampu induksi, sababaraha lampu induksi tiasa umum, ditukeurkeun saling.

  • Simulate lampu LED kaméra

    Simulate lampu LED kaméra

    Ieu mangrupikeun kaméra simulasi lampu wengi LED.Ngalereskeun pangguna ngecas, ngarobih masalah batré, nganggo catu daya panyimpen panél surya.Bentukna meniru kaméra, anu masihan rasa ngawaskeun kaamanan, tapi ogé ngajantenkeun hirup wengi.

  • Lampu LED panel surya

    Lampu LED panel surya

    Panél photovoltaic ngarobah énergi cahaya jadi listrik nalika cahayana, nu disimpen dina accu.
    Dina soré telat, nalika panonpoe teu cukup caang, panels photovoltaic ngahasilkeun kakuatan kirang,
    Saklar pemicu otomatis, sambungkeun sirkuit batré pikeun nyieun lampu LED.