lampu UV germicidal

  • Ultraviolét lampu germicidal otomatis DMK-Z10

    Ultraviolét lampu germicidal otomatis DMK-Z10

    Lampu germicidal ultraviolet ngahambat baranahan mites sareng baktéri, sareng tingkat sterilisasi saluhur 99,9%, anu ngajaga kaséhatan kulawarga.Mode switch tilu-posisi ON-OFF-OTOMATIS;Posisi ON: Hurungkeun posisi ON, lampu indikator héjo hurung ku sora dripping, lampu UV dihurungkeun sanggeus reureuh 10 detik, sarta kaluar sanggeus 30 menit gawé;Posisi OTOMATIS: lampu indikator héjo kedip-kedip, Bip bakal disada, sarta bakal asup ka kaayaan deteksi sanggeus reureuh 10 detik.Obyék bakal dipareuman langsung saatosna angkat;eta bakal sensed sakali, jeung lampu bakal pareum sanggeus 6 menit gawé, sarta eta bakal dianggo otomatis unggal 8 jam.Lampu indikator beureum hurung nalika ngecas, sareng janten héjo nalika dicas pinuh;panginget batré lemah: lampu beureum flashes kalawan sora;Catetan: ulah ningali langsung ka lampu.

    Skenario Applicaiton: nyeuseuh cabinets, wardrobes, cabinets tableware, cabinets artikel, cabinets sapatu, kulkas, cabinets gudang.