. Cai serelek awak sensor lampu DMK-022PL

Cai serelek awak sensor lampu DMK-022PL

Katerangan pondok:

Lampu induksi anu bentukna serelek ngagaduhan desain alami, sederhana sareng éndah.Sirah lampu tiasa muterkeun 360 °, 120 ° kipas ngawangun induksi, sarta jarak sensing nyaeta 0-5 méter;mode switch tilu-tahap nyaeta ON-OFF-OTOMATIS, nu bisa minuhan kaperluan béda;AUTO nyaeta mode sensing awak manusa, di lingkungan poék, nalika jalma ngaliwatan wewengkon sensing Lampu peuting otomatis hurung jeung kaluar ngeunaan 20 detik sanggeus ninggalkeun;diwangun-di magnet kuat, nu bisa adsorbed on beusi;batré litium kapasitas badag 1200 mAh, umur batre leuwih panjang.

Skenario aplikasi: koridor, tangga, kamar mandi, headboards pangkeng, dapur.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan produk:

Standar colokan Daya/w Warna caang Panjang kawat / m Kapasitas batré Kotak warna beurat kotor / KG Ukuran produk / mm Ukuran karton / mm kuantitas bungkusan / PCS Beurat kotor / KG
Micro-USB 0,8W Lampu konéng/cahaya bodas 0.5M 1200 mAh (baterai litium) 0.134KG 94*78*52 525*315*350 100 14.2

Émbaran produk

ukuran

Awak lampu switchAUTO-OFF-ON

Saklar awak lampu:AUTO-OFF-ON

port ngecas usb, Pangiriman kabel ngecas USB

Port ngecas USB, Pangiriman kabel ngecas USB

FAQ:

1. Naon rata-rata waktos pangiriman?
Pikeun conto, waktos pangiriman sakitar 10 dinten.Pikeun produksi masal, waktu pangiriman nyaeta 25-35 poé sanggeus narima deposit, upami waktos pangiriman urang teu bisa minuhan deadline anjeun, mangga pariksa sarat anjeun dina jualan anjeun;dina sagala hal, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami pikeun minuhan pamundut anjeun, sarta di hal nu ilahar, urang bisa ngalakukeun eta.
2. Naha éta ngadukung kustomisasi?
Leres, bungkusan tiasa disaluyukeun sareng produkna ogé tiasa disaluyukeun.Mangga ngahubungan kami pikeun prosés custom langkung.
3. Naon métode pembayaran anjeun nampi?
Anjeun tiasa mayar via rekening bank kami: 30% prepayment

merek
DEAMAK
Modél
DMK-022PL
Input
DC5V 1A
kakuatan dipeunteun
0,8w
Sumber cahayana
DEAMAK
Suhu warna
Lampu haneut: 3000-3200K
Lampu bodas: 8000-11000K
Lumén
80lm
Kapasitas batré
1200mAh
waktos ngecas
ngeunaan 3,5h

produk video


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami